Tischlerei Faipari Kft.

Budapest, Szugló u. 82

Megrendelőink véleménye

Saját szavaikat idézve, munkákat értékelve:

zufriedene Kundin

Kreszlné Adrienn- Háztulajdonos

Az ajtókat, ablakokat és több bútort is a cégtől rendeltünk meg házunk építése során. Szépek és tartósak. Sajnos az akkori technológia még csak egyszeres gumitömítést alkalmazott az ablakok szigeteléséhez, ezért most gondolkodunk rajta, hogy felkérjük a céget a gumitömítés cseréjére, a jobb szigetelés érdekében. Mindezek mellett nagyon elégedettek vagyunk a Cég munkájával és a minőséggel.

 
Geschäftsführer Bad Gunaras

Bárdi Róbert - Gunaras Gyógyfürdő Vezérigazgatója

A Gunaras Termálfürdőnél felmerülő faipari munkák elkészítésére a céget kérjük fel. Az eddigiek során már Ők készítették a pihenőszobát, az öltözőket, az infra-, a kinti és benti szaunát és az egyéb kisbútorokat is.

Nekünk a minőség nagyon fontos, mert naponta nagyon sok ember a Vendégünk és a folyamatos igénybevétel mellett is időtállóak az elkészült termékek. Nyugodt lelkiismerettel ajánljuk a Céget - nekünk már bizonytottak!

 
zufriedener Kunde

Szuper Attila - Háztulajdonos

Mi egy beépített konyhát, bútorokat és teraszt készíttettünk a Céggel.

Minden nagyon kellemes benyomást kelt és otthonos. Rugalmasak és a különleges elvárásokat, kívánságokat is probléma nélkül teljesítik - nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Köszöjük!

 
Moldván Dávid

Kapcsolat: