Tischlerei Faipari Kft.

Budapest, Szugló u. 82

Jó minőségű ajtók és ablakok - közvetlen a gyártótól - elérhető áron

Különböző alapanyagokból - igény szerint - korszerű eljárással dolgozunk

Aufbau einer Eingangstür

Ajtók és ablakok - korszerű kivitelezés, hatásos szigetelési technológia

Bejáratai ajtóink vastagsága biztonsági okok miatt alapvetően min. 68 mm. Ez is része a jó szigeteltségnek. Az ajtók és ablakok dupla gumiszigeteléssel készülne - ezzel is fokozva a szigetelés hatékonyságát.

A mellékelt képen egy tölgyfából készült bejárati ajtó szerkezetét látják. Jól kivehető a duplagumis szigetelésés az 5pontos biztonsági zár. Nagyobb méret elérése érdekében kattintson a képre.

 
Aufbau eines Fensters

Ablakoknál is magas színvonal

Az ablakoknál is a lehető legjobb szigetelésre törekszünk. Szintén észrevehető a dupla gumitömítés és a gondos odafigyelés az üvegezés színvonalára és szigeteltségére is. A lakóépületek ablakainál 3-as üvegezést használunk a hatásosság érdekében, hiszen egy egyszerű üveg észrevehető különbséget jelentene a komfortérzetet figyelembe véve. Kattintson újra a képre, hogy a részletek is jobban láthatóvá váljanak.

 
Kapellentür

Ajtók és ablakok - egyéni gyártás, megfizethető áron

Mi nem csak megszokott méretű és stílusú nyílászárókat gyártunk. Teljesen egyedi, speciális elképzelésével is nyugodtan forduljon hozzánk. A családi címer másolata az ajtón éppúgy lehetséges, mint egy templomajtó elkészítése. A kisablak a beépítés után díszüveggel lesz ellátva. Kattintson a képre a nagyobb méretért. Itt az alapanyag vörösfenyő, melyet a feldolgozás után gyalultak és átkeféltek.

 
Moldván Dávid

Kapcsolat: