Hpv gyanu jelentese. HPV fertőzés

LSIL, HPV gyanú (jelige: Diána) | Rákgyógyítás

Nemi szervi szemölcs Jó napot. Hpv gyanu jelentese szeretnék hogy,a linzin c jo a hpv vírusra? Köszönöm a válaszát Kedves Bettina! A lizin c használatával nincsen túl sok bizonyított eset, de használatát meg lehet próbálni. Alapvetően az immunrendszer erősítése a cél, mert a HPV-t a saját szervezetének a védekezőmechanizmusa kell, hogy meggyógyítsa. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kettő vagy három oltas szükséges neki? Ha ebben a korban választható,hogy melyik oltási sorozat lesz, ön melyiket választaná a ket vagy három komponensüt,és miert?

Előre is köszönöm, tisztelettel kocsis andrea Kedves Andrea!

hpv gyanu jelentese

Mindenképpen a 9 komponensű HPV elleni védőoltást javasolom és 3 oltásra lesz szükség, amivel a teljes védelmet ki lehet alakítani.

Szőnyi György Tisztelt doktor! Kb 1 hónapja megjelent a végbél nyílásom körül egy kissebb szemölcs szerű valami, ami azóta terjed. Véletlenül lekapartam akkor pedig vérzik. Esetleg milyen orvoshoz kell fordulni ezzel a problémával? Kedves Niki! Bőrgyógyász vagy nógyógyász bizonyosan tud segíteni!

Neked ajánljuk

Szőnyi György Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom azt mondta májusban ismételjük meg, de nem írt fel semmit csak D vitamint. Fél éve Baba projektben vagyunk a férjemmel,eddig sajnos sikertelenül, már 39 éves vagyok.

Ön szerint most álljunk le a próbálkozással májusig? Mennyire lenne veszélyes a babára, ha most esnék teherbe? Válaszát előre is köszönöm! Üdv:: Anikó Kedves Anikó!

hpv gyanu jelentese

A babára nem veszélyes az állapot, de mindenképpen érdemes tisztázni a helyzetet és javasolt egy megfelelő regeneráló kezelést alkalmazni! Szőnyi György Jo napot Dr. Megcsinalta a citologiat melynek eredménye P3 lett-elváltozással ami kicsi állítolag. HPV-t vizsgál a dokim hétfon. Lehet ebből esetleg valami rák is?

Mennyi az esélye ennek?

Hpv gyanu jelentese

Koszonom szépen hogy válaszol. Szépa napot.

hpv gyanu jelentese

A P3-as cytológia a legnagyobb valószínűséggel nem takar rákos elváltozást. Ezzel együtt fogadja meg kezelőorvosa javaslatait a témában.

Szőnyi György Üdvözlöm Lakatos Ágnes vagyok.

P3 - kóros sejthalmozódás kifejezett gyulladás, atípusos sejtek, melyek utalhatnak rosszindulatú elváltozásra P4 - rosszindulatú diagnózis rossuindulatú elváltozásra kifejezetten gyanús sejtek P5 - egyértelműen pozitív diagnózis rosszindulatú daganatos sejtek De ne lepődjünk meg, ha P érték nélkül kapjuk meg a leltünket, mivel elavultsága miatt egyre kevesebb citológus tünteti fel. Manapság CIN-szintekben határozzák meg az eredményt. Mik azok a CIN-ek? CIN, azaz Cervikális Intraepiteliális Neoplázia a méhnyak laphámjának rosszindulat irányába hajló halmaza.

Tavaly október 2 -án volt 1 mély nyak mütétem mert ,a rák szűrésem nem volt közép súlyos alapotba voltam. Amit azonal műteni kellett. Kúp kimetszesel. Most már másodszor voltam citológia vizsgálaton.

Az első eredmény jó lett. De most megint enyhe LSIL és hpv gyanú van a leleten. Nagyon kétségbe vagyok esve. Hogy mi lesz velem mi vár rám.

Azt is hozzá kell tennem hogy 31 éves vagyok nincs hpv gyanu jelentese és, soha nem volt még abortuszom. Köszönöm szépen előre is válaszát. Kedves Ágnes!

hpv gyanu jelentese

Fontos lenne ismerni az első műtét szövettani eredményét, mert az határozza meg a tennivalókat! Konzultáljon erről operáló orvosával. A HPV-t az immunrendszerének kell legyőzni. Így azt erősíteni kellene, amire a következőt javasolnám: adassa be a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, valamint fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli.

Mindezeket mellett használjon Deflagin-Q vagy Papilocare hüvelygélt 3 hónapig. Szőnyi György Condyloma kezelèsènèl milyen kúra ajánlatos? Melyek azok az alapanyagok amelyeket NEM fogyaszthatunk, hpv gyanu jelentese visszaszorítsuk ezt a parazitát? Kedves Érdeklődő! A condylomát egy vírus okozza, humán papillómavírus a neve. Leginkább az immunrendszere erősítésével lehet visszaszorítani a vírust.

Csupa rejtélyes lation orvosi szakkifejezés, kibogozhatatlan rövidítések. Nincs ez másként a méhnyakszűrés esetében sem.

Azonban fontos, hogy a condylomákat először el kell távolítani. Erre a fagyasztásos vagy lézeres módszer a leghatékonyabb. A HPV-t immunrendszerének kell legyőzni. Felmerülhet még az Isoprinosin használata, de én azt nem szoktam javasolni, mert nem látom az átütő hatékonyságot.

HPV-fertőzés tünetei nők esetében

Szőnyi György Jo Napot, Erdeklodni szeretnek, hogy ha valaki hpv virussal fertozott, Akkor adhato-e vedooltas? Vagy kell e varni a tunetek szemolcsok kezelesre, megszunesere? Szőnyi György Szep jo napot kivanok! Segitseget kernem,sajnos hpv fertozesem van. Szeretnek egy orvost aki rendbe tesz ezzel kapcsolatba,es eltunteti rolam a szemolcsoket.

Ha tud ebben segiteni nagyon meg koszonnwm Kedves Viktor! Keresse a G1 Intézetben Dr. Szakonyi József főorvos urat Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Tisztelt Dr! Kaptam rá ecsetelöt amitöl kezd mulni Ebben az esetben ki kapja el kitöl?

Mikor nekem megjelent a szemölcs volt sexualis egyutt léttünk. Köszönöm vàlaszát.

Sajnos a ki kitől kapta kérdésre nem tudom a választ, de egy bizonyos, szexuális együttlét során terjed a vírus. Érdemes lenne mindkettőjüknél fagyasztásos módszert alkalmazni és lehetőség szerint egyidőben.

Emellett adassák be a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, valamint fogyasszanak olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Szőnyi György Üdvözlöm Doktor Úr! Novemberben P3 lett a cytológiám HPV fertőzéssel jelölve.

hpv gyanu jelentese

Tipizálas januárban megtörtént,eredménye HPV 16 pozitív. Az orvosom a konizációs műtétet javasolta,mert emellett van egy 13 mm-es polypom is és azt mondta,hogy akkor rutin műtéttel mindkettőt megcsinálja! Én kicsit ellenkezek a műtéttől! Ön mit javasolna? Immunerősítést csinálom,fehér te, mg C vitamin, NE d vitamim,echinacea es grapefruit csepp,a Papilocare hüvelygélt használom!

Válaszat előre is köszönöm! Kedves Heni!

Legfrissebb

A P3-as megjelölés önmagában még nem teljes információ, ezért a leíró diagnózist kell pontosítani. Szőnyi György Tisztelt Dr. Szőnyi György! Nagyon szeretnénk egy harmadik babát. A HPV okozhat vetélést?

hpv gyanu jelentese

A citológia leletemmel minden rendben van: sine morbo jelzés van rajta, a másik leleten: chlamydia trachomatis dns negatív az eredmény. Viszont a mellkasom felső része tele van logó és piros szemölcsökkel kb.

HPV fertőzés

Az utolsó lombik előtt hónapokkal érdemes beadatnom a védőoltást, hogy ha a HPV virus fertőzés lehetőségét kizárhassuk a vetélések miatt? Háziorvos is be tudja adni? Az immunológiai kivizsgálásom folyamatban van. Van még értelme beadatni a védőoltást?

Tisztelettel: Jakab Jázmin Kedves Jázmin! A HPV-nek a tudomány mai állása szerint nincsen köze a vetélésekhez. Ezzel együtt érdemes lenne beoltatnia magát 9 komponensű HPV elleni védőoltással. Az elmúlt egy évben 2 citológiai eredményem is Lsil enyhe lett. Ez mit jelent? Nagy esélyem van a rákos megbetegedésre?

8 kérdés, amit fel kell tenned a nőgyógyászodnak a HPV-ről

Nagyon elkeseredtem! Eddig minden eredményem jó volt. A páromnak milyen következményei vannak a condyloma után lehet ebből adódóan problémája?

Vagy lehet, hogy pont hpv gyanu jelentese kaptam el a vírust? Az orvosom tejsavas irrigálást heti 1x és napi 3x2 isoprinosine szedését írta fel, valamint fél év múlva a vizsgálatok ismétlését.

Lehet még valamit tenni ez ellen? Köszönöm válaszát! Kedves Hölgyem!

Lásd még